Sigurno svi volimo da naše kupatilo izgleda bezprijekorno čisto I mirišljavo, samo što to u većini slučajeva I nije baš moguće. Ali vjerujte da sigurno postoji neko riješenje I za ovo, pa da svim ženama olakša makar neki dio kućnog posla.

 

Vaše kupatilo će da miriše danima samo ako budete primjenili ovu metodu za čišćenje, a kada vidite ništa nije teško a efekat je učinkovit. Ne morate da razmišljate da li se u vašem kupatilu osjeti bilo kakav neprijatan miris, jer vam stižu gosti.

 

 

Ovu smjesu sebi pripremite I služite se s njom sve po potrebi, kada osjetite da više ne postoji taj miris u vašem kupatilu. Sama pomisao da se kupatilo mora čistiti svaki dan kako bi bilo mirisno I čisto, zna da bude dosta smoravo a nekad I nemoguće stići na sve.

 

Za ovo vam nije potrebno puno sastojaka, a vjerujete da će da vam olakša dosta. Potrebna je jedna kašikica hidrogena 3%, 160gr sode bikarbone, 15 kapi ulja od lavande, pola kašikice sirćeta I 60ml soka od limuna. Sve ove satojke pomješajte, ostavite da se suše neka 4h, pa zatim pretresite u jednu teglu. Uzimate I pravite sebi loptice od toga, vama po potrebi.