Kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite danas vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču, a riječ je o iskustvu jedne žene, koja je odlučila da na društvenim mrežama sa svima podijeli svoje iskustvo vezano za jednu situaciju u kojoj se našla. Inače kako možemo da vidimo kupovina polovne robe postala je veoma popularna, pa tako imamo priliku da čujemo od mnogih da idu po tim radnjama i traže sebi neke unikatne komade odjeće.

Tako je upravo ova žena pronašla jednu unikatnu dizajnersku torbu koju je platila nešto skroz malo, tačnije platila ju je 6.99 dolara, ili negdje oko 800 dinara, ali ono što je nju posebno šokiralo jeste to što je ona pronašla u toj torbi. Njeno ime je Linora Silverman, i ona je odlučila da ode u lokalnu radnju polovne robe, koja se nalazi u Filadelfiji, i ona je tu našla “Coach” torbu, koja je koštala 6.99 dolara, i zbog toga ona je bila mnogo sretna.

Kada je došla kući odlučila je da očisti torbu koja je bila prljava i koja je imala ostatke šminke, a naravno da je ona cijelu torbu isprevrtala, uključujući i dno, a onda se šokirala sa onim što je pronašla. Bilo je tu pismo u koverti, u kojoj se nalazilo i 300 dolara. Ona je objavila video na TikToku, gdje je rekla: “Čekajte kad vam kažem šta sam pronašla unutra”, a onda je uprerila kameru u unutrašnjost torbice. Inače, video ima preko 3.500.000 pregleda i preko 2.400.000 lajkova na TikToku. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno