Dom poznatog glumca Miloša Bikovića i njegove dugogodišnje partnerke Ivane Malić odiše aurom mira i elegancije, pružajući im spokojno utočište. Iz medija kruže vijesti da par iščekuje dolazak prinove u svoju porodicu, a termin je zakazan za novembar. Ovu dirljivu vest sam glumac je juče zvanično objavio na svom Instagram profilu.

 

 

Glumac ne krije oduševljenje što će postati otac . Ovaj značajan događaj je nesumnjivo najznačajniji događaj u njegovom životu , kao i u životu njegove partnerke Ivane . Uprkos njihovoj namjeri da vijesti zadrže privatno, uporni paparaci natjerali su ih da se javno objave. “Zahvalni smo na lijepim riječima i čestitkama. Molimo novinare i novinare da poštuju našu odluku i svetost naših ličnih života. Ako i kada odlučimo podijeliti više informacija, lično ću vas obavijestiti”, Biković zaključio. Dok željno iščekujemo vest o polu deteta, hajde da obiđemo dom Miloša Bikovića. Važno je napomenuti da Biković već dugi niz godina radi u Rusiji, što znači da često putuje između Beograda i Moskve.

 

 

Kad god je u prestonici, radije ostaje na Dorćolu, gde je njegov momački blok od Ivaninog dolaska pretvoren u mirno utočište ljubavi i spokoja. Prema onome što smo zapazili na društvenim mrežama, čini se da Biković u svom domu ima mali kamin. Zidovi koji okružuju kamin ukrašeni su mnoštvom ikona i starih fotografija, dok je shema boja lagana i prozračna. Ovi detalji su tajno uhvaćeni iz Bikovićevog ličnog stambenog prostora i dijeljeni na društvenim mrežama. Intrigantna odluka koju je donio glumac bila je da u svoj životni prostor ugradi kolosalne prozore i vrata koja se protežu od dna do vrha zidova, osiguravajući da prostor bude okupan prirodnim svjetlom. Nejasno je da li će par nastaviti da živi sa svojim djetetom ili će izabrati da izgradi novo prebivalište za svoju porodicu koja se širi. Osim toga, ostaje nepoznato da li par planira da se vjenča.

 

 

Preporučeno