Kada govorimo o javnoj sceni u Srbiji, tačnije o voditeljima možemo da kažemo da je danas veliki broj njih koji se bave ovim poslom, ali isto tako većina ih svoj posao obavlja stručno i profesionalno, i to je jedan od razloga zbog čega se oni nalaze dugi niz godina na malim TV ekranima. Upravo jedna od njih je i Lea Kiš, koja je oduvijek zračila pozitivnom energijom, koja je uvijek sretna i nasmijana, a u jednu ruku tome može da se zahvali idili koju ona ima u svom privatnom životu.

Sada je voditelja prepoznatljiva po svom izgledu, a zategnuto lice, napućene usne, punije jagodice i duga plava kosa, postale su njen zaštitni znak, i ona sa velikim ponosom na društvenoj mreži Instagram objavljuje slike na kojima pozira sa svojom kćerkom, dok ljudi komentarišu kako izgledaju kao bliznakinje. Sada je navodno njen izgled komentarisao njen kolega Čomora koji se oglasio na svom Fejsbuk profilu koji je isprozivao svoju koleginicu, a koji je napisao: “Šta je sa ovim ženama? Ne može riba u 50 plus. Može samo dama, tome treba težiti, a ne da izgledaš mlađe od ćerke. Lea, džaba doktorat”, napisao je Goran.

Inače, Lea je sa novinarstvom počela da se bavi kada je napunila 18 godina, i mi smo prošle godine imali priliku da vidimo jednu njeniu fotografuju na kojoj je ona imala 22 godine i gdje je izgledala totalno drugačije u odnosu na to kako danas izgleda. Podsjećanja radi, Lea je voditeljka i doktor nauka, rođena 29. marta 1968. godine u Beču. U Pančevu je završila srednju turističku školu, a zatim je u Beogradu upisala Akademiju lijepih umjetnosti, smjer menadžment u novinarstvu. Magistrirala je komunikologiju i ima doktorat iz oblasti kulture i medija na Fakultetu Dramskih Umetnosti. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno