Nikada ne možemo znati kada se može desiti nesreća . U današnjem čanku vam donosimo priču jedne žene koj aj ebila na pmolu smrti , ali joj je život spasila brza reakcija njenog supruga. Naime , mladi bračni par nije ni slitio šta ih čeka , a glavna akterka današnje priče je Ketrin Fahej koja je nedavno proslavila trinaestu godišnjicu sa svojim suprugom.

 

 

Naime , nakon slavlja , par je legao u krevet da gledaju film , a kasnije je uslijedilo ono što nisu mogli očekivati . Ketrin navodi da se cijeli dan dobro osjećala i da nije bilo nikakvih problema , niti naznaka da bi noć mogla poći po zlu kao što jeste . U jednom trenutku su legli i ugasili televizor , te se pripremili za spavanje . Suprug nije mogao zaspati pa se okrenuo prema Ketrin i postavio jo pitanje , nakon što je vidio da ne odgovara uslijedio je šok.

 

 

Ketrin nije odgovarala niti ga je čula. Njen suprug je znao da ne može ona tako rzo da zaspe ,pa je krenuo da je budi , ali bezuspješno. Omah ju je uzeo u naručje i poveo u bolicu. Kada su stigli Ketrin je dobila niz pretraga da uradi da ustanove šta joj se desilo. Naime , nalazi su pokazali da je imala moždani udar . Nakon što su je spojili na infuziju i dali adekvatne lijekove putem injekcija , Ketri je bila bolje i nije bila životno ugrožena . Ketrin je do sada imala uredan život , bavila se sportom i aktivno je učestvovala u fitnrsu . Međutim , došlo je do nastanka krvnog ugruška koji je prouzrokovao moždani udar ,a ljekari kažu da nije bio brze reakcije njenog supruga , posljedice bi bile fatalne.

 

 

Preporučeno