Lenka Stević ispričala je izuzetnu priču o sudbini ljudskog bića. Incident se dogodio kada je nasledila majčinu imovinu iz bolnice, uključujući novčanik. Otvarajući ga, Lenka je otkrila zastareli dokument koji otkriva ime njene majke i rođenje sina, kao i lokaciju porodice u Novom Pazaru.

Lenka je postala svjesna da njena majka ima potpuno skriveno postojanje za koje ona nije znala. Nakon što je spojila informacije, Lenka je otkrila da ima brata kojeg nikada nije srela. U želji da ga pronađe, Lenka je krenula u potragu koja je trajala godinama, ali njeni napori su bili bezuspješni. Jednog dana, dok je bila sa djetetom na očnoj klinici, prišao joj je stranac i predstavio se da je iz Novog Pazara, što je dovelo do razgovora koji će Lenki promijeniti život.

Lenka je spomenula ime porodice o kojoj je čitala i izrazila svoje poznavanje. Nakon kratkog vremena otišla je do grada u kojem je porodica živjela i potražila dom Kemala Dupljaka. Uprkos tome što je znao za njegovo usvajanje, Kemal nije znao da ima sestru i bio je oduševljen kada je upoznao Lenku.

Lenka i druga osoba otkrile su da imaju slične životne puteve jer su oboje doživjele da su ih majke napustile. U slučaju druge osobe, majka ga je dala na usvajanje nakon odvajanja od oca, ostavljajući ga da ga odgaja njegova baka. Uprkos tome, Lenka i druga osoba održavaju redovnu komunikaciju. Lenka, koja je i majka troje djece, zbunjena je odlukom svoje majke da ostavi dijete. Koje je vaše mišljenje o ovome svemu? Pišite nam u komentar vaša mišljenja. 

Preporučeno