Lepa Brena je neko ko je cei život govorila kako joj je najvećaa želja to da ima žensko dete. Međutim, ta želja joj se nikada nije ostvarila, ali je ipak prema njenim rečima zadovoljna šta je uradila sa svoga života, i kako prekrasnu decu danas ima. Još samo da se ostvari kao baka i njen život je definitivno ispunjen sa svime.

Kako se i zna, sa druge strane njen poslovni svet je ispunjen samo uspessima, i osim početnog kraha sa Grand produkcijom, kada im je nakon samo par meseci izgoreo studio, sve joj isde pod konac. Definitivno se mora priznati i njoj i Bobi Živojinoviću da imaju nos za dobar biznis.

Prodali su nedavno svoj deo Granda za 25 miliona evra, i odmah su sebi priuštili veliku jahtu na koju su itekako ponosni, a tek su pre neki dan pokazali kako ona zapravo izgleda iznutra. Jaako veliki broj ljudi uopšte nema ni stanove kakva je unutražnjosst njene jahte. Ono na što je lepa Brena također ponosna jeste i njena porodica, aa konstantno u medijima spominje i sestru Faketu koja jako dugi niz godina živi i radi u Kanadi. Kada je zavlada korona virus, ona je čak u suzama par puta radila live na Instagramu i govorila kako teško živi bez svoje sestre. čim su se putevi otvorili, ona je otišla u Kanadu da se vidi sa njom.

Sada je ona njoj vratila posetu, pa je došla da zajedno proslave i rođendan, a sebi su priuštili jedno veliko putovanje po Hrvatskoj, a ona je sada povela i svoju ćerku, a svi kada su je cvideli, jednostavno nisu mogli da veruju, jer je ona ista kao i Lepa Brena. Geni su čudo, moglo bi se reći.

Preporučeno