Bora Drljača je preminuo u nedjelju 11 oktobra u Beogradu u sedamdeset devetoj godini života, Jako loše zdravstveno stanje uslovilo je to da je umro u jako velikim mukama, sve je krenulo od tromboze noge, koja je bila u jako lošem stanju. Imao je dupli stent na srcu, kojeg je uradio prije 2 godine, i tada mu je doktor rekao da mora prekinuti sa lošom ishranom i da podhitno mora smršati.

Ali, Bora kao pravi stariji čovjek to jednostavno nije mogao napraviti. Nastavio je po svome, jeo je i pio sve što nije smio, masno, alkohol i cigare su ga definitivno koštale života. On nije imao neku posebnu posljednju želju, osim toga da bude veselo na njegovoj sahrani, ali ipak jučer u 13:30 sati ipak nije bilo tako na novobežanijskom groblju. 

Jako veliki broj ljudi, prijatelja, familije i rođaka je došlo da ga isprati. Nada Topčagić je bila i više nego nezadovoljna, zašto mu nije održana komemoracija? On je to zaslužio, Era Ojdanić je bio u suzama, njegovi sinovi su također bili tužni i pustili su suzu kada je pop čitao opelo. Bilo je dosta suza, pa čak je i Marinko Rokvić pustio suzu, što je bilo pravo čudno.

Međutim, svi su se pitali kako će to da podnese i Lepa Lukić? Ona je trenutno u rijaliti programu Parovi,a produkcija joj ništa nije htjela reći do sinoć, kada je ona briznula u veliki plač. U jako je lošem stanju, čak su joj ponudili da dođe na sahranu, ali ona nije htjela, ne bi podnijela te scene.

Preporučeno