Lepa Lukić, je srpska pjevačica koja je poznata pod umjetničkim imenom,  specijalizirana za izvođenje autorskih i novokomponiranih pjesama. Rođena 16. siječnja 1940. godine u selu Miločaj kod Kraljeva, Lepa se zove Lepava Mušović. Tragedija je zadesila njezinu obitelj u mladosti kada je njen otac Radisav tragično poginuo u prometnoj nesreći kada je ona imala samo dvije i pol godine. Njezina majka Milosija živjela je dugo i preminula 2007. u 94. godini života, dok je njezin stariji brat Ratko nažalost preminuo 2006.

 

 

Odrastajući u siromaštvu, Lepa i njezina obitelj često su ostajali bez hrane. Za razliku od mirnog brata Ratka, Lepa je bila nestašna i često je upadala u nevolje. S nepunih deset godina Lepa je preuzela odgovornost za sve kućanske poslove kako bi pomogla majci koja je morala raditi izvan kuće. Unatoč ostvarenju mnogih svojih snova, Lepa se suočila sa zdravstvenim problemima zbog kojih nije mogla imati djecu. Lepa je 2010. godine, dok je bila u reality showu “Big Brother”, kao dio zadatka dobila lutku na čuvanje. Po završetku zadatka svi su morali vratiti svoje lutke, što je Lepa teško podnijela. Unatoč tome, razvila je duboku ljubav prema djeci svog pokojnog brata, koju smatra svojom, a povremeno prema njima osjeća i zavist. Unatoč prijateljskim odnosima sa svim kolegama, duboko su je pogodile namjerne provokacije dugogodišnjeg prijatelja Ere Ojdanića. Čvrsto je izrazila svoju namjeru pokrenuti pravni postupak protiv njega ako se javno ne ispriča. Godine 2011. sudjelovala je u reality showu “Dvor”, a zatim je 2015. ušla na “Farmu”. Čvrsto vjeruje da je razlog njezinog uspjeha to što je ljudi i dalje traže i intrigantna je. Dosljedno pruža zadivljujuće nastupe u zemlji i inozemstvu, a njezino vokalno umijeće ostaje jednako izvanredno kao što je bilo na početku njezine karijere.

 

 

Nakon što je doživio tri braka, svaki odabrao svojim srcem, on sa sobom nosi ostatke svake zajednice. Od prve supruge Tome zadržao je ne samo prezime nego i nezajažljiv apetit za kockanjem, što je na kraju dovelo do raspada njihovog braka. Unatoč dubokoj naklonosti, žestoko se protivio Lepinim težnjama da postane pjevačica, neprestano prijeteći da će joj poremetiti nastupe. Nakon što je proživjela sedam burnih godina, hrabro je tražila razvod i krenula u novo poglavlje svog života. U živopisnoj atmosferi kafane “Šumatovac” utjehu je pronašla među poznatim ličnostima poput Tome Zdravkovića, Nedeljka Bilkića i Zorana Kalezića.

 

 

Preporučeno