Zorica Brunclik i Kemiš su svakako jedan od najdugovečnijih bračnih parova na celoj estradi, a njihova ljubav traje sada već skoro preko 35 godina. Iz te ljubavi su dobili i ćerku, a njih dvoje su izgradili i pravi mali dvorac samo za sebe.

Sada je ekipa paparaco lova zajedno sa Ognjenom Amidžićem poznatim voditeljem sa Pink TV-a, posetili njihov luks dom, i ostali su zapaanjeni sa kojim luksuzom samo njih dvoje raspolažu. Kako Kemiš kaže, ne petlja se puno u Zoricin izbor, a ona je čak neke delove nameštaja i dekora donosila avionom iz svih stranih zemalja koje su posetili tokom svojih silnih putovanja i godišnjih odmora.

“To je nešto najintimnije što sam ikada video” izjavio je Ognjen Amidžić koji je imao priliku da napravi snimak iz njihovog doma, a publika je itekako pozitivno prihvatila celu ovu priču. Pevačica Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš su u sretnom braku preko 30 godina i ništa im do sada nije narušilo njihovu ljubav. Tako su u emisiji “Amidži Šou” kod voditelja Ognjena Amidžića gosti bili upravo Zorica i Kemiš.

Međutim, ono što je itekako zanimljivo jeste ogroman WC, u kojem imaju po jednu wc šolju, tako da zajedno idu na ovo mesto, a kako Zorica kaže inkasirali su 12.000 evra samo za luks italijanske pločice za njihovo kupatilo, koje je veličine nečijega stana.

Preporučeno