Luna Đogani privlači pažnju javnosti sve dok je osvojila drugu sezonu popularnog suparničkog programa Zadruge, i svi željno očekuju svoju prvu pjesmu na kojoj je već dugo radila, te je podijelila sa svima kako bi se odmah posvetila svojoj glazbenoj karijeri čim je napustila imovinu u Šimanovci, jer je konačno shvatila svoju dugogodišnju želju i sada napokon ima dovoljno novca da postane pjevačica.

Međutim, to očigledno nisu jedine promjene koje Luna namjerava učiniti u svom životu u nadolazećem razdoblju, pa je ovih dana podijelila sa svim svojim fanovima na društvenim mrežama da je došlo vrijeme da se posveti sebi, u kojoj će joj pomagati liječnik. odabrala je. Tu poruku napisao je Luna na Instagramu, a zatim je postavila sliku na kojoj se može vidjeti šprica.

Svatko se sada pita što Luna ima namjeru učiniti, i kakvu ćemo transformaciju imati priliku vidjeti od modnog blogera ovih dana. U nekoliko navrata, također je rekla da, iako je svjesna nedostatka tijela, ipak bi željela zadržati svoj prirodni izgled iako se činilo da se predomislila.

Preporučeno
Loading..