U današnje vrijeme nije nikakvo čudo kada vidimo nekog zrelog i poznatog muškarca koji dolazi iz svijeta šou biznisa, a koji pored sebe hoda ženu mlađu i po 20 godina, i koja je prava ljepotica. Ljudima ponekad nije jasnoi šta ona radi sa takvim likom, ali se jako brzo sazna da je u pitanju novac, moć i luksuz. 

Takvih slučajeva na području Balkana je jako puno, a o jednom bračnom paru pričamo i pišemo u nastavku našeg današnjega članka. Jedan od poznatijih takvih parova u Srbiji su i voditelj Zvezda Granda, Voja Nedeljković i njegova supruga Maja, koji su apsolutna različitost, i ljudi kada ih pogledaju, jednostavno ne znaju šta rade jedno sa drugim?

Razlika između njih dvoje je skoro 20 godina, ali su Maja i on izuzetno sretna porodica, može se reći da izgledaju jako sretno i zadovoljno na slikama, a u braku su dobili i prelijepoga sina. Maja i Voja su skupa već 15 godina, i kako kažu ljubav je pala na prvi pogled, i prema svemu sudeći još uvijek se vole i poštuju, a jedino što se mijenja je način ljubavi kroz godine, što je u jednu ruku i normalna stvar, i ona je sve jača i jača.

Maja je završila medicinu, i kako kaže ima siguran i dobar posao, i ne obazire se na medijske prozivke da je sponzoruša. Vaša mišljenja o ovom braku?

Preporučeno