Izazovi s kojima se susreću vozači gradskog prijevoza razlikuju se od mjesta do mjesta. Na primjer, vozač Ubera koji je radio u regiji Bronx u New Yorku doživio je nezaboravno iskustvo koje je na njega ostavilo trajan dojam. Dok se zaustavljao na stanici, nije mogao ne primijetiti mačku lutalicu koja je nepomično ležala nasred ceste, a njeno crno-bijelo krzno stapalo se s pločnikom. Pogled na mačku povukao je vozačevo srce i znao je da mora učiniti nešto da joj pomogne.

Čim su se vrata otvorila, nestrpljivo je uskočila unutra. Vozačica, volonterka neprofitne grupe “Mali lutalice New Yorka”, objasnila je da je strpljivo čekala da bude spašena. U intervjuu za web stranicu “Lavmjau”, vozač je ispričao iznenađujući incident kada mu je mačka skočila na kontrolnu ploču i postavila se kao da očekuje da će biti odvedena na sigurno. Unatoč početnom šoku, vozač je bio zadovoljan što ima priliku pomoći unesrećenoj mački.

Nakon što je spašena, spasilačka služba marljivo je radila na pronalaženju udomitelja za simpatičnu životinju. Tuk se brzo navikao na novo okruženje i počeo se osjećati kao kod kuće. Ne samo da je dobio odgovarajuću njegu očiju, već je dobio i plišani i šarmantni mačji krevet, koji mu je donio neizmjernu radost i zadovoljstvo. Volonteri su primijetili da mačka ima snažnu želju za ljudskom pažnjom i da je često tražila blizinu ljudi, postajući vrlo nježna i opuštena u njihovoj prisutnosti. Prema riječima Tukove udomiteljice Dane, mačak je nježne naravi i uživa kad ga se nežno maže, posebno zbog ogrebotina koje ima. Voli ljudsko društvo i postupno se prilagođava novoj ulozi pripitomljenog kućnog ljubimca, jer je prethodno dugo vremena proveo na ulici. U svojoj novoj obitelji, Tuko se može opustiti i pronaći utjehu, posebno kada je u pitanju jelo.

Iznad svega, osjeća duboku zahvalnost za to što ima mjesto koje može zvati domom i društvo drugih, što dokazuje njegovo ponašanje. Tuk donosi veliku radost kada je tijesno umotan, a također jako voli primati naklonost drugih životinja.

Preporučeno