U nastavku današnjeg članka donosimo vam novosti koje se odnose na bivše rijaliti učesnike, a i sami ste po naslovu mogli da zaključite, riječ je o Filipu Caru i Maji Marinković. Poznato nam je to da su oni bili u ljubavnoj vezi, koja je bila itekako turbulentna, a sve to imali smo priliku da gledamo u petoj sezoni. Nakon što je Maja diskvalifikovana, napolju nije smirivala nikako, pa je tako prije nekih mjesec dana javnost ostala šokirana saznanjem da se ona spetljala sa nevjenčanim mužem svoje jako dobre prijateljice Aleksandre Subotić.

Nove informacije isplivale su u javnosti, a izgleda da su Maja i Car obnovili kontakt i to Majinom novom izabraniku iza leđa. Naime, radi se o tome da je Filip sinoć svima zaintrigirao javnost tako što je na svom Instagram storiju stavio svima do znanja da se njemu nešto lijepo dešava. On je napisao sljedeće: “Ponekad je potrebno da lepe vesti zadržite za sebe. Nisu svi iskreno srećni zbog vas”, a uz to u pozadini je stavio pjesmu od Šake Polumente “Nemoj da se bojiš”.

Upravo to je bilo dovoljno da se razviju razni scenariji u glavama njegovih pratioca, dok je sa druge strane Maja sa svojim storijem, razjasnila sve. Tačnije, samo pola sata kasnije i Maja je objavila svoju sliku, uz istu pjesmu koju je objavio i Filip. Da li se nešto desilo, ili je to samo slučajnost, ostaje nam da vidimo. Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima ispod.