Jelena Golubović, nekadašnja pobednica rijalitija “Farma” u dve odvojene sezone (peta i sedma), predvidela je da će Maja Marinković zbog drastičnih promena koje je doživela izaći kao pobednica tekuće sezone. Golubovićeva tvrdi da je Marinkovićeva nakon izležavanja na bazenu odlučila da poveća zadnjicu i odmah kontaktirala svog plastičnog hirurga da zakaže neophodnu proceduru.

Marinkovićeva je čak ponudila da podijeli i fotografiju svojih rezultata nakon operacije nakon dugo očekivanog superfinala. Golubovićeva smatra da je Marinkovićeva obimna transformacija tokom emisije čini snažnog kandidata za glavnu nagradu.Jelena, koja ima bogato iskustvo u industriji zabave, otkrila je da je Maja Marinković na nju imala najveći uticaj od svih ljudi koje je upoznala. Jelena je imala poverenja u svoju sposobnost da razume postupke i ponašanje ljudi, ali ju je Maja iznenadila neočekivanim obrtima. Jelena smatra da je Maja inteligentna, za razliku od Ane i Aleksandre, koje smatra nepromišljenim.

Ipak, Jelena smatra da sama inteligencija nije dovoljna za pobedu u rijalitiju. Takmičari također moraju pokazati snalažljivost, strategiju i emocionalnu stabilnost. Jelena je uverena da se Maja može nositi sa izazovima koji joj predstoje tokom sezone, ali je istakla važnost načina na koji Maja rešava konflikte u kući.

Preporučeno