U nastavku današnjeg članka malo govorimoo domaćoj estradi, to jeste o rijaliti programima koji su postali naša svakodnevnica. Zadruga definitivno ruši sve rekorde gledanosti, i ljudi na svakom koraku samo pričaju o Kristijanu Goluboviću, MIljani i Mariji Kulić, Lepom Miću. Oni su postali idoli mladih, i Željko MItrović je svakako pogodio i sa ovom sezonom što se tiče samih učesnika. 

Međutim, muškarci i nisu toliki problem, oni su kakvi su takvi su, dok su kod žena primjetne velike oscilacije. Popularne starlete su se pojavile još u doba Farme kada se pojavila Stanija Dobrojević, koja je u potpunosti zaslijepila sve balkansje žene, koje su htjele da postanu baš kao ona. Nakon nje su se samo nizale žene poput Tijane Ajfon, koje su postale idioli mladim ženama na cijelom Balkanu. 

To se nastavilo do današnjeg dana, i usvakoj seezoni, od 10 žena je najmanje 7 njih koje se predstavljaju u tom svjetlu. Mi danas govorimo o Maji Marinković, koja je poput svih drugih. Jako puno je uradila plastičnih operacija na svome tijelu, ali kada skinu šminku sa sebe, vidimo o čemu se tu zapravo radi. 

Ona je sada ponovo ušla u Zadrugu da bi se obračunala sa Janjušem sa kojim je bila u ljubavnoj vezi, a koja se završila na jako neslavan način. On ju je izrabljivao, uzero joj je ogromne pare, da bi je na kraju pretukao i odbacio te se vratio svojoj ženi. Sada su isplivale slike kako ona izgleda bez đminke, pogledajte je u nastavku, pa nam javite vaša mišljenja o svemu. 

Preporučeno