Ovaj dan ćemo da započnemo sa jednom temom koja će vam biti interesantna, a koja se odnosi na jednu bivšu rijaliti učesnicu, i poznatu rijaliti zvijezdu Maju Marinković koju smo mi upoznali u toku njenog učešća u rijalitiju Zadruga. Naime, Maja je bila učesnica nekoliko sezona, a od njenog prvog pojavljivanja do sada ona se mnogo promijenila, kada je fizički izgled u pitanju.

Očigledno je da je postojalno mnogo toga sa čime ona nije bila zadovoljna kako na svom tijelu, tako isto i na licu, pa se ona podvrgla raznim estetskim zahvatima, a neki su mišljenja da je ona promijenila lični opis, i da ne liči na sebe. Maja je ostala upečatljiva i po svojim turbuletnim vezama koje je imala u rijalitiju, a zbog poslednje veze ona je čak i diskvalifikovana iz pete sezone Zadruga, koja još uvijek traje, i to sve jer je u nekoliko navrata ona fizički nasrtala na tadašnjeg dečka Filipa Cara.

Međutim od kako je izašla napolje, ona uživa, i imamo priliku da je vidimo svuda, na raznim događajima, noćnim izlascima, emisijama i tome slično. Mi ćemo u nastavku da pišemo o jednoj neugodnoj situaciji u kojoj se ona našla nedavno. Naime, ona je sa svojim ocem Takijem htjela da iskoristi lijep i sunčan dan, pa su oni otišli na planinu Kosmaj, ali ona se od iscrpljenosti i raznih dijeta onesvijestila, tako da im je odmot propao. Jedna njena prijateljica, koja je jako dobro poznaje je izjavila sljedeće:

“Maja se ne smiruje otkako je izašla iz “Zadruge” i možete je svuda videti. Na svim žurkama, splavovima i događajima koji se organizuju. Ona je svuda dobrodošla, ljudi je zaista vole. Nema javne ličnosti koja je za nju rekla nešto ružno. Maja Nikolić je njena velika prijateljica i njih dve će uskoro na jedno putovanje u Grčku. Baš su se lepo našle i super se skapirale. Pevačica stalno kritikuje Maju da mora da vodi računa o zdravlju jer ona je zaista nemarna. Čak je i Takija zvala da mu kaže da povede računa o njoj jer Maja skoro ništa ne jede. Tripuje se da će biti debela, da će se ugojiti i neće više biti tako seksi i vitka. Iako izgleda besprekorno, ona misli da je sklona gojenju”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno