U nastavku današnjeg članka malo posvećujemo Ani Ivanović koja je popularna srpska teniserka koja je već odavno u penziji. Svakako da je jedan od glavnih razloga bio taj što je upoznala popularnog srpskog fudbalera, Bastijana Švajnštajgera za kojeg se jako brzo udala i dobili su jedno a ekspresno za njega i drugo dijete , a nedavno su dobili i treće.

 

 

Nakon toga su njih dvoje odselili u ameriku, gde je Bastijan igrao za El Ej Galaksi a nakon odlaska u penziju, sele u Austriju, gde žive i dan danas. Povremeno dođu iu Srbiju, kod Aninih roditeja i robdine, a Bastijanovi roditelji dođu kod njih u Austraju jer je njima to stvorio i jako blizu. Danas Ana bacila u posao sa kozmetikom, gde joj ide jako dobro, dok je Bastijan redovan gost na mečevima Bundes lige, gde se uvek pojavljuje u formi stručnog komentatora. Inače, Bastijan je u periodu kada je upoznao anu bio u vezi sa popularnim nemačkom manekendkom i misicom, i baš iz tog razloga ona nije nimalo draga njemačkoj javnosti.

 

 

Ana je veoma aktivna na društvenim mrežama , gdje ima veliki broj pratilaca. Ana koristi svaku priliku da iskaže divljenje svojoj majci Dragani , sa kojom ima veoma blizak odnos . Sportašica je tokom svoje karijere u više naverata isticala kako joj je majka bila najveća podrška , te je imala veliku ulogu u oblikovanju osobe kakva je ona sada. Ana i njena majka imaju veoma blisku vezu , i prioritet joj je da provodi vrijeme sa majkom . Dragana je se nedavno pridružila Ani i njenoj porodici na odmoru , te se fotografisala sa kćerkom i unucima na jedrilici u treutku opuštanja , a svi su se složili da ragana za svoje godine izgleda odlično.

 

 

Preporučeno