Renata Lovinčević, bivša Miss Universe, ponovo je plijenila pažnju regiona svojim najnovijim objavama na društvenim mrežama. Ova zadivljujuća žena je i majka Borne Buljana, talentiranog golmana splitskog Hajduka. Uprkos uspehu u sportskoj karijeri, Borna je ostao pomalo u senci slave svoje majke. Renata, koja je i fitnes instruktorka, ponovo je postala predmet javne rasprave zahvaljujući nedavnim fotografijama i video-snimcima na kojima pozira u kupaćem kostimu.

Iskoristivši majsko sunce da se opusti i pokaže svoje savršeno tijelo, Renata je naglasila svoju posvećenost da radi još više u bliskoj budućnosti kako bi postigla željeni oblik.Kako se ljeto približava i ljudi počinju da nose svoje kupaće kostime, Renata priznaje potrebu da poboljša svoju kondiciju i prehrambene navike. Priznaje da su oštri sunčevi zraci razotkrili njene nedostatke, nagnavši je da krene u aktivniji način života. Na video snimku objavljenom na internetu, Renata se može vidjeti kako šeta svojom terasom dok nosi mali plavi kupaći kostim. Sa 45 godina, Renata je skupila znatan broj pratilaca na Instagramu, sa oko 140.000 predanih pratilaca koji željno iščekuju njene zadivljujuće fotografije i video zapise koji prikazuju njen fitnes režim.

Njena fina građa i posvećenost fitnes rutini doneli su joj vernu bazu obožavatelja, koji u njoj gledaju kao na izvor inspiracije i motivacije. Njeno prisustvo na društvenim mrežama postalo je platforma za nju da podijeli svoj put ka zdravom načinu života i ohrabri druge da učine isto. Njen atraktivan izgled i posvećenost svojim fitnes ciljevima učinili su je uticajnom na društvenim mrežama, sa značajnim pratiocima koji nastavljaju rasti. Renatina popularnost na Instagramu svedoči o njenom marljivom radu i posvećenosti svom zdravlju i kondiciji, što joj je donelo divljenje mnogih.

Preporučeno