Ponovno danas u nastavku ovog članka pišemo o najgledanijem rijialiti programu na našim prostorima koji nam svaki dan donosimo neke nove priče i dešavanja, a to je naravno Zadruga 6. Mi danas pišemo o učesnici Milice Veselinović koja je rijaliti karijeru počela tako što je sutpila u vezu u petoj sezoni najglednaijeg rijaliti formata, a zatim je ove sezone dokazala da je to njena karta za opstana u Zadruzi.

Povodom njenog se*sa u hotelu Zadruga sa Bilalom Brajlovićem koji čak i nije siguran da li će ozvaničiti vezu sa njom, oglasila se njena majka Ana Veselinović. Da podsetimo, da je ove sezone pre Bilala, imala dva pokuašaja ulaska u vezu putem se*sa. Prvo je odmah na početku “Zadruge” izjavila da joj se dopada Marko Marković sa kojim se blisko družila, a kasnije ga i ručno zadovoljila u “ljubavnoj kućici” u dvorištu. Iako je dala sve od sebe, maneken nije želeo čak ni da je poljubi, a kamoli ozvaniči odnos. Tako je po samom povrratku na imanje u Belu Kuću Bilal Brajnović i Milica Veselinov su se odmah zbližili. Krenuli sus a muvanjem iako joj je u startu rekao da nije siguran da li je spreman da se prepusti emocijama zbog prethodnog iskustva. Sigurna u sebe Veselinovićeva je nastavila da ga zavodi što Brajloviću nije predstavljalo problem.

“Nisam upućena i nemam komentar “- rekla je njena majka Ana besno. Koje je vaše mišljenje o Milici i njenom ponašanju u novoj sezoni ovog rijalitija? Pišite nam u komentar vaša mišljenja ispod ovog članka. 

Preporučeno