Ceca Ražnatović, je jedna od najpoznatijih pjevačica u oblasti narodne muzike, često ističe svoj duboki osećaj ponosa kada govori o nepokolebljivoj podršci koju je dobijala od roditelja tokom svoje karijere. Često ih spominje kao pokretačku snagu svojih postignuća. Uprkos tome što preferiraju privatni život daleko od pogleda javnosti, Slobodan i Mira i dalje su predmet pažnje regionalnih medija. Slobodan, koji je radio kao bravar i trgovac, i Mira, seoska učiteljica, namerno su izabrali povučenu egzistenciju daleko od očiju javnosti. I pored toga što su boravili daleko od centra grada, roditelji renomiranog balkanskog pevača bili su konstantno prisutni na svakoj značajnoj porodičnoj prilici.

 

 

Oni su srdačno dočekali posetioce Cecinog konaka na Dedinju. Ceca, poznata po tome što često deli lične trenutke na društvenim mrežama, povremeno je objavljivala upečatljive fotografije svoje majke, gospođe Mire. Mnogi su bili zaintrigirani činjenicom da godine izgleda da nemaju uticaja na njen izgled, što je dovelo do radoznalosti koja ju je okruživala. Identitet “srpske majke” u velikoj meri duguje svoj sadašnji oblik uticaju Mire Veličković, izuzetne i posvećene žene. Tokom vremena, stalno je pružala nepokolebljivo ohrabrenje svojoj kćeri. Čak i suočena sa dugotrajnom slavom svoje ćerke, Mira Veličković se namerno kloni pažnje javnosti i medijskog nadzora.

 

 

O fizičkom izgledu majke Cece Ražnatović ne zna se mnogo, jer njeni roditelji namerno drže distancu. Međutim, oni koji su imali sreće da naiđu na njenu fotografiju često su zatečeni izuzetnom sličnošću Cece i njene majke. Vrijedi napomenuti da je njena majka svoj profesionalni život posvetila oblasti obrazovanja u ruralnim područjima. Konačno, nakon dužeg perioda, Mira se zapaženo pojavila na svadbi svog unuka Veljka. Lice joj je zračilo ponosom dok je otvoreno izražavala svoju ogromnu radost, željno iščekujući dolazak svog praunuka. Na svoju sreću, Bogdana Ražnatović dodatno je uveličala ovu priliku predstavivši svoja dva draga naslednika loze Ražnatovića.

 

 

Preporučeno