Danas u nastavku donosimo jednu jako emotivnu priču, koja se apsolutno može da desi svakome od nas. Naime, biti majka u današnje vreme, jako je zamršen i težak posao, jer današnja deca se susreću sa modernom tehnologijom, koja za jedan čas može da vam otme dete i odvede u neke totalno druge vode, koje se vama ne sviđaju.

Moramo reći da se nekada situacija toliko može da otme kontroli da je nekada majka prinuđena da pozove i prijavi samoj policiji svoje rođene dete a kada mislite da je to nemoguća misija, odmah ćete da viditi i shvatite da je to i vše nego normalno, kao što se desilo u slučajevu ove majke koja se zove Nikol Šubert.

Jedan dan dok je on bio u školi dok je ona spremala njegovu sobu, pronašla je dnevnik koji je bio na podu, a kao i svaka druga majka želela je da pročita neke delove čisto da bude u toku šta to njeno dete radi a da ona možda i ne zna. Naime, ona se šokirala kada je videla da je on napisao, da ima nameru prvo da smakne nju, a onda sa puškom da ode u svoju školu i da pob*je što je više svojih drugara u Vošingtonu.

Kada je ona shvatila da bi upropastio mnoge živote kao i to da bi naudio i njoj i sebi odlučila je da pozove policiju, i da im sve potanko ispriča. Jako je primetno da se u Americi ove stvari jako često dešavaju, a da li je to trend, ili lična frustracija nekih od učenika, možda nikada nećemo niti saznati.

Preporučeno