Danas ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a kako ste i sami po naslovu mogli da zaključite, riječ je o u*istvu pjevačice Jelene Marjanović, za čije u*istvo je optužen njen muž Zoran Marjanović, koji je prije dva mjeseca osuđen na maksimalnu kaznju zatvora u trajanju od 40 godina zatvora. Jelena je ubijena 2.arpila 2016.godine na nasipu u Borči.

Iako je bilo potrebno šest godina, da pravda bude zadovoljena i to se konačno desilo, tako da pjevačica sada može konačno da počiva u miru. Ono što je najtužnije u cijeloj ovoj priči jeste to da je mala Jana sada ostala bez oba roditelja. Prvo je svjedočila ub istvu svoje majke, a tada je imala samo pet godina, dok je sada odvojena od oca, koji će da provede narednih 40 godina u zatvoru. Pojavila se vijest da je ona svom tati napisala pismo, i poslala mu u centralni zatvor, a u kojem je pisalo:

“Jedva čekam da te zagrlim. Molim te nemoj da brineš, svi smo dobro i stalno mislimo na tebe. Tata, mnogo sam tužna, jer mi nedostaješ. Jedva čekam da te vidim i zagrlim. Ja sam dobro i ništa ne brini. Počela mi je škola i obećavam ti da ću biti najbolji đak! Svi smo dobro i stalno mislimo na tebe. Dok te ne budem videla, stalno ću ti pisati pisma, a nadam se da će te pustiti da i ti meni neko napišeš. Volim te najviše na svetu!”, pisalo je u pismu. Izvor koji je upućen rekao je kako je Zorana ovo pismo slomilo, pa je dodao:

“Više puta je čitao pismo i videlo se da je na ivici suza. On se nada da će Centar za socijalni rad i sud Jani uskoro dozvoliti da ga poseti u zatvoru. Najteže mu pada razdvojenost od ćerke, koja je veoma vezana za njega. Zoran ne gubi nadu da će se uskoro ponovo naći na slobodi i stalno ponavlja da nije ubio suprugu Jelenu”, rekao je izvor. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno