U današnjem članku za vas imamo jedni ispovijest, a koje su nam inače skoro svakodnevno dostupne na web portalima, društvenim, mrežama i internetu generalno. Naša današnja ispovjest je od jedne anonimne osobe, tačnije žene koja je sa svima htjela da podijeli jednu priču, a radi se o tome da je ona odlučila da sa svima podijeli iskustvo njene kćerke, o tome kako se ona provela kod svoje drugarice iz odjeljenja, kod koje je bila u posjeti.

Tako je ova žena započela svoju ispovijest, pa je na samom početku ona napisala: “Nedavno je moja 12-godišnjakinja išla nakon nastave direktno kod jedne devojčice iz razreda, da joj pomogne oko zadataka iz matematike. Poznajem njenu majku i imam je na Fejsbuku. Uglavnom, ćerka se vratila kući, zadržala se tamo tri i po sata i čim je ušla u kuću, sela je za sto: “Mama, gladna sam jako, boli me stomak od gladi”, napisala je ona.

Zatim je dodala da je pitala kćerku kakve su palačinke bile koje je mama njene drugarice pravila, jer je ona to vidjela na njenom Instagramu, a onda je napisala i ono što joj je potom njena kćerka rekla: “Kaže moja djevojčica: “Fino su mirisale, mene je teta zamolila da pričekam u sobi dok njena ćerka pojede”. Meni je suza krenula. Na fotografiji je bilo barem 30-ak palačinki, njih je kući troje. Da je makar jednu dala detetu, koje je kao i njeno došlo gladno nakon šest sati nastave, ili da je barem ponudila parče hleba i putera, moje dete nije izbirljivo. Kod moje bake, majke i mene se uvek sve delilo, makar nas desetoro bilo. Kakva su vremena došla, za plakanje”, napisala je ona za kraj. Vaša mišljenja?

Preporučeno