U nastavku našeg današnjega članka, slijedi jedna priča, koja je itekako povezana sa svijetom glume. Nakon što je izgubila supruga, proslavljenog glumca Milorada Mandića Mandu, Anja Mandić prošla je kroz iscrpljujuće životno razdoblje. Ipak, uvijek je imala podršku svojih najbližih, uključujući obitelj, prijatelje i kumove. Među osobama od najvećeg povjerenja bili su Milan i Uroš Kalinić, dva brata koji su odigrali značajnu ulogu u njezinu životu. Nedavno je Mandina udovica ispričala kako je počelo njihovo prijateljstvo i veza. Prije trideset i pet godina okupili su nas roditelji i prvi put smo se sreli na moru. Osjećala sam intenzivnu ljubav prema njima od trenutka kada sam ih ugledala, kao da smo oduvijek bili braća i sestre.

Tada sam naučila da nas kao braću i sestre spaja ljubav, a ne krv. Od tada, kad god trebam podršku, obratim se braći Kalinić. Neki kažu da mi je Uroš bio najljepši kum na vjenčanju. Volim vas oboje neizmjerno. Kako javlja Halo!, Anja, jedna od vaših pratiteljica, nedavno je podijelila rijetku zajedničku fotografiju braće Kalinić. To je prigoda vrijedna pažnje jer Uroš, mlađi od njih dvoje, nastoji se držati povučeno. Posljednje vijesti o Urošu Kaliniću bile su sredinom srpnja 2019., kada je preuzeo ulogu novog trenera vranjskog Dinama. Uroš je ispričao kako je zadovoljan svojim životom i uživa u njemu punim plućima. Iako su on i njegov brat Milan uvelike različiti, dijele temeljne sličnosti.

Milan je umjetnik koji živi kao sportaš, a Uroš je sportaš koji živi kao umjetnik. Uroš je jasno dao do znanja da ovo nije šala, koliko god to lijepo zvučalo. Fizički su Milan i Uroš vrlo slični, iako je potonji godinu i pol mlađi od glumca. Njihova zajednička strast prema crveno-bijelim bojama je neosporna, jer oboje gaje duboku ljubav prema matičnom klubu, Crvenoj zvezdi. Uroš je ponikao u Ljutice Bogdana, a prvi trener mu je bio Vladica Popović. U mladosti sam sudjelovao u prijateljskim nogometnim utakmicama s drugim momčadima. Divio sam se dresu svoje prve momčadi, iako je to ostao samo dječački san. Imao sam sreću biti dio talentirane generacije igrača koju su činili Nebojša Krupniković, Dejan Stefanović, Nikola Trbović, Nikola Kadri, Milan Bosanc i Darko Pivaljević.

Milan i ja smo kršteni u Crkvi svetog Marka sa samo šest mjeseci, a djed nas je upisao u Zvezdu sa samo tri mjeseca. Naša ljubav prema Marakani je toliko duboka da smo postali zvijezde prije nego što smo postali kršćani. Uroš je igrao i za razne beogradske klubove, među kojima su Javor, niški Radnički, Grafičar, te Železničar iz Bara Venecije, gdje je ostavio najveći trag. Svoje umeće pokazao je kao trener u Grafičaru, Dorćolu i OFK Beogradu.

Preporučeno