Danas ćemo da se bavimo sa bivšim rijaliti učesnicima, a riječ je o Luni i Marku koji su svoju rijaliti ljubav na kraju krunisali brakom, što je sve iznenadilo. Luna Đogani domaćoj javnosti je itekako poznata, a znamo i to da je ona u braku sa Markom Miljkovićem kojeg je upoznala u rijalitiju, i sa kojim je dobila kćerku Miu, koja je njihov život učinila još srećnijim. Nedavno su ona u Marko bili u Americi i Luna je ispunila svoj dugogodišnji san, a kćerku Miu su ostavili na čuvanje njenoj majci Anabeli i sestri Nini.

Oni su se nedavno vratili iz Amerike, a ona je dala intervju za domaće medije, pa je rekla: “Mogu reći da mi je prijala Amerika, napunila sam se baterija, Marko i ja smo uživali, svaki grad ima nešto svoje, bilo je i onoga što nam se nije svidelo. Ali Amerika je bila moj san. To je drugi svet! Prelepo je, dožđivljaj, šoping, baš sam uživala i opustila! Ono treba doživeti, svako ko ima mogućnosti, treba otići!”, rekla je ona.

Oni su otvorili dva Jutjub kanala na kojima su veoma aktivni, pa je tako Luna u poslednjem video snimku odgovarala na pitanja, saopštila je nešto što je sve iznenadilo, pa je ona rekla sljedeće: “Marka nećete videti, zato što više ne želi da se snima. Prosto, odlučio je da odustane od toga, ne ide mu. Kaže da se ne slika lepo, neće da bude na Sikter tjubu, tako da, od sad ćete samo gledati mene i Miju”, rekla je ona,a onda dodala: “Šalim se oko, nemoj to da radimo, da sekiramo ljude, da dobijaju napade”, a Marko se pojavio. “Ništa ne brinite, Marko će i dalje da vam zagorčava život”, rekao je Marko i otkrio da je to samo u ovom snimku, a da ćemo ga već u sljedećem opet vidjeti.

Preporučeno