Danas u nastavku našeg današnjeg članka bavimo malo se popularnim srpskim nogometašom, Matejom Kežmanom, koji je odavno okačio kopačke o klin a dugo vremena se o njemu skoro ništa i ne zna. Nastupao je za velike evropske velikane krenuo je iz Partizana pa sledi Čelzi iz Engleske a onda i Španija i Atletiko Madrid. Skupio je skoro i 100 nastupa za selekciju Srbije, a danas je srećno oženjen i ima veliku porodicu.

On se ponekad pojavio i na tv, radi specijalne emisije o Ligi prvaka, a ono što je evidentno je to da je u potpunosti promenio svoj imidž. Svakako da je dobio koji kilogram viška, a duga i gusta brada u postali njegov zaštitni znak poslednjih godinu dana. Ono sa čime se sada zanima Kežman, jeste i biznis koji je razvio na jednoj planini, iznajmljuje brvnare i vikendice, a tamo provodi skoro 6 meseci u jednoj godini.

”Mateja je stalno provodio zimske mesece na Kopaoniku, jer obožava skijanje, a letnje na moru, na Adi Bojani. On je pronašao tamo svoj mir daleko od grada, a i njegova žena smatra da je Kopaonik mesto najbolje za odrastanje njihovog sina. Kako tamo ima i apartmane, koje izdaje već nekoliko godina, a u koje je uložio novac koji je zaradio tokom fudbalske karijere, biće mu lakše da nadgleda poslove i da bude u toku sa svim dešavanjima na planini”, otkrio je izvor. Nije nikako aktivan na Instagramu kao njegova supruga i tu se može videti da danas izgleda kao Robinzon Kruso. pogledajte i sami…

Preporučeno