Kako je krenula cijela priča sa covidom 19, svjedoci smo svega toga šta se dešava po cijelom svijetu. Imali smo jako puno neugodnih situacija sa cijleom pričom oko covida 19, a vjerujemo da se svi sjećate početka ove godine kada je covid 19, poharao cijelu Italiju. Tada je jedan stariji čovjek od 79 godina došao na pregled, sjeo je u čekaonicu, i cijeli dan je tu proveo, a niko ga nije primjetio. 

Tek kada je navečer spremačica čistila cijelu bolnicu. primjetila je da se čovjek nikako ne pomiče. Kada ga je pokušala pomjeriti, shvatila je da čovjek ne diše i da je na žalost preminuo na klupi u bolnici. Naknadnim pregledom video nadzora, primjetilo se da jadnom čovjeku cijeli dan niko nije obratio. Prije par dana u RUmuniji itekako gadna stvar, kada se saznalo da je glavni doktor i medicinska sestra su imali seksualne odnose u bolnici, koja je namjenjena za kovid bolesnike. 

Danas jedna priča koja nam opet dolazi iz bolnice, ali ovaj puta iz Amerike, tačnije iz New Yorka. Tamo je naime jedna medicinska sestra po imenu Brenda Volejt, dobila otkaz u jednoj kovid bolnici, kada je na društvenim mrežama pokazala sliku gdje joj se vidjela dojka. NIje imala šansi ni pored toga što je radila smjene i po 24 sata, ne bi li uštedila sebi za svoj stan. 

Naime ona se u noćnoj smjeni šalila sa svojom kolegicom, te je u jednom trenutku zadigla i majicu, te je rekla samo da su njih dvije žive i zdrave. Sutradan je već dobila otkaz. Pobjesnila je od svega toga, ali je kriva sama sebi. 

Preporučeno