U našoj regiji pre jako puno vremena, i to najmanje 15 godina, počeli su se prikazivati rijaliti programi, a tada nije niko mogao da nasluti da će oni postati najgledaniji televizijski format. Dovoljno je samo pomenuti Zadrugu, i odmah će vam 90% osoba koje upitate reći da gleda upravo ovaj rijaliti, i da jednostavno ne želi ništa drugo da gleda, kada je u pitanju udarni termin.

Tako mi danas pišemo o jednom drugom rijaliti programu koji je također interesantan a u pitanju je “Brak na neviđeno” gde ljudi traže sebi srodnu dušu a spaja ih produkcija po nekim svojim kriterijama, i što je najvažnije, uvek je to predobra kombinacija u pitanju. Gordana Anđelković je napravila pravu dramu u prošloj sezoni kad aje videla ko je muškarac za kojeg treba da se uda. Jednostavno, nije htela da prihvati, da ju je produkcija baš toliko ponizila.

Tada je ona bila šokirana i povređena i to nije mogla a ni želela da sakrije pa je prvo upitala mladoženju odakle je rodom nakon što ga je odmerila od glave do pete. Čovek je rekao da je iz Medveđe, a onda je ona rekla da njih dvoje nisu na istom nivou, i da joj jednostavno ne pada na pamet da se petlja sa papanima i seljacima.

Zatim se ona okrenula prema voditeljici i na nju je krenula da sikti, i pitala je o čemu je razmišljala kada je spojila nju sa ovim likom? Također, dodala je da bi joj boljeg muškarca izabrala i da je bacala grah kod gatare. Kada je upitana što je ona boljaa od njega, ona je rekla, da je ona prava gradska riba…

Preporučeno