Popularni pjevač Milan Stanković , koji se široj javnosti prvi put predstavio u popularnom muzičkom takmičenju Zvezde Granda , i tada su mu svi predviđali veličanstvenu karijeru . Međutim kako se čini da on i neželi da bude slavan i išao je nekim svojim usporenim tempom. Milaj je uvijek bio tražen za privatne nastupe sve dok se prije nekoliko godina nije potpuno povukao iz javnosti i posvetio se vjeri.

 

 

U medijima se pak komentarisalo da se Milan zamonašio i da je u manastiru pronašao duhovni mir za kojim je dugo tragao a svi su se pitali koji okidač je bio za ovu odluku. Naime , svojevremeno se pisalo kako mu je bosanska mafija prijetilakada je bio na vrhu popularnosti , ali je on u isto vrijeme imao i privatnih poblema.

 

 

Naime , kako smo doznali , tokom pandemije se njegova majka ozbiljno razbolila i on je na sve načine pokušavao da joj pomogne da se izliječi . Pronašao je vrhunske stručnjake kod kojih je majku vodio na preglede i oni su joj propisali terapiju ali ona nije davala rezultate. Tada je ilan počeo da proučava dughovne knjige i da se moli za zdravlje svoje majke i onda je otišao u manastir , Podmaine , i tu je proveo nekoliko mjeseci i tao se stalno molio za majčino ozdravljenje. Kdaa se vratio iz manastira sa majkom je otišao na kontrolu i pokazaolo sed a se njena bolest potpuno povukla , i doktori su čak bili škirani time . Milan je to shvatio kao čudi i odlučio je da život provede u manastiru jer je to po njemu bio jedini način da se zahvali Bogu za majčino ozdravljenje.

 

 

Preporučeno