Kada je u pitanju muzičko takmičenje Zvezde Granda, poznato je da su se desile neke promjene na početku ove sezone koja se sada prikazuje te da je umjesto Jelene Karleuše na mjesto člana žirija i mentora došla Ceca Ražnatović. Ovaj potez produkcije je primljen veoma dobro od strane fanova i gledalaca, jer je gledanost povećana i više nego li se mislilo. Poznato je da je već jako dugo Ceca na ratnoj nozi sa Aleksandrom Milićem Milijem, a sada i često dolaze u sukob u samim emisijama zbog kandidata. Ceca veoma jesno brani svoje stavove, pa se tako umjesto da se opet posvađa sa Milijem, povela priča o tome kako je Mili u stvari zaljubljen u Cecu, a sve s eto dešava u emisiji koja tek treba da se prikaže:

” Ja sam djevojci dala glas, da nisam dala glas kao tvoj mentor što ne daje mojim kandidatima jer glumi ludilo, onda ja ne aplaudiram i ne vičem “bravo, bravo” – objasnila je Ceca, te je optužila Milija da je konstantno sapleće, na šta se nadovezao i Đorđe David koji je rekao kako smatra da je Mili veoma ozbiljno zaljubljen u Cecu, ali da je zaljubljen kao konj. Isto to tvrdi i sam Popović od samog dolazaka Cece u Zvezde Granda, a i Mili je sa osmijehom potvrdio, te je rekao kako to nije nikakva tajna

Nakon toga se i Dragan Stojković Bosanac malo našalio te je opisao kako on zamišlja brak sa Cecom: ” Da mi sprema jelo, da kuha, kad spavam popodne da se tiho javi na telefon” – objasnio je Bosanac, a Ceca je kroz smijeh odgovorila: ” Apsolutno sam se pronašla u toj priči, to sam ja.”

 

Preporučeno