Milica Polskaja, Srpkinja, plijenila je pažnju javnosti svojim raskošnim načinom života. Nije ni slutila da će joj se život pretvoriti u bajku kada se prije mnogo godina udala za bogatog Kazahstanca. Milica koja trenutačno živi u Amatiju redovito na društvenim mrežama dijeli utiske iz svog bogatog načina života. Ponašanje mišice, koja je muža skrivala kao zmija noge, potaknula je znatiželju i nagađanja. Neki sugeriraju da je njezin suprug znatno stariji od nje, što bi moglo objasniti zašto ga ona ne pokazuje. No, ove glasine su pobijene kada su se njegove fotografije pojavile na društvenim mrežama. Unatoč studiju prava na državnom sveučilištu, bila je odlučna postići financijski uspjeh pod vlastitim uvjetima. Njezin život dramatično se preokreta kada otputuje u Dubai i doživi sudbonosan susret.

Rođena u Boru, Milica se preselila u Niš da nastavi studije. Tamo je pobijedila na izboru za Miss 2010. godine. Ubrzo nakon pobjede, Milica je napustila Pravni fakultet i preselila se u Dubai, gdje je započela svoju karijeru kao model. Kasnije je prešla na menadžersku poziciju u klubu Kavali, što će u konačnici postati prekretnica u njezinu životu. Upravo u ovom klubu upoznala je ljubav svog života. Njihov prvi susret bio je nekonvencionalan – poslao je svoju krupnu i krupnu prijateljicu da se s njom fotografira. U početku neodlučna, Milica ga je na kraju srela druge večeri u istom klubu. Dočekao ju je s osmijehom i dvije čaše šampanjca. Moje vrijeme s njima bilo je kratko, jer sam smatrala da je prilično zgodan.

Ten mu je bio taman, zubi bijeli, a oči upadljivo plave. Nakon što smo proveli sat vremena zajedno, podijelila sam svoj broj telefona i malo smo se dopisivali. Sutradan me pozvao da se vidimo, da bi kasnije svom prijatelju priznao da vjeruje da ću mu roditi sina. Imućni Kazahstanac pokazao se kao pravi džentlmen, impresionirajući Milicu već pri prvom susretu. Međutim, unatoč svom divljenju, nije bila oduševljena da odmah nastavi vezu s njim. Tek nakon trećeg susreta podijelili su prvi poljubac. Na njihovom prvom spoju poklonio joj je veliki buket ruža i bombonjeru u obliku srca.

Budući da nijedno od njih dvoje nije tečno govorilo jezik onog drugog, komunicirali su pokretima ruku i izrazima lica tijekom četiri sata dugog spoja. Milica tvrdi da su se ona i njen partner prvi put poljubili na trećem sastanku. Također spominje da je izrazio uvjerenje da mu je ona poslana božanskom moći. Zajedno imaju četvero djece po imenu Filip, Goša, Lav i Sofija, koji su utjelovljenje njihove duboke i trajne ljubavi. Milica se izvrsno i uspješno snašla u ulozi majke.

Preporučeno