Verujjemo da ste do sada već mogli da pročitate kako je Marinin sin Laća rekao da postoji tajna sveska od njegove majke, u koju je ona zapisala sve dužnike sa estrade koji joj još uvek nisu platili pesme koje je za njih napisala. Nije čak htela ni da ih zivka kada su joj bila potrebna sredstva za lečenje, i sada kada svi misle da je to stvar zaborava, oglasio se i njen sin, koji je rekao da čeka još da bude 40 dana, a onda će on da krene sa pozivima.

Kako je izjavio za srpske medije, ima par jako poznatih izvođača koji se danas prave “englezi”, ali će ići i na sud, ako za to bude bilo potrebe. Pevačica Milica Pavlović je jedna od najpoznatijih mladih pjevačica na našim prostorima, koja je u poslednje vreme mnogo zastupljena u medijima i portalima, jer se upustila u snimanje serije o pevačici Jeleni Marjanović.

Sada se i ona oglasila po ovom pitanju i teme koja sigurno pecka neke od srpskih i regionalnih izvođača. Milica će uskoro objaviti novi album, na kojem će se naći i jedna pesma koju je radila pokojna Marina Tucaković, pa je ona rekla da je pesmu platila Marini i da se ne plaši da će je Marinin sin Laća prozivati da im ona duguje pare.

Preporučeno