Da nam je neko rekao u decembru prošle godine, da će ova godina po mnogim segmentima da bude najgora u posljednjih 50 godina, apsolutno niko mu ne bi vjerovao. Koroba virus je iznenada došla, i kada su svi pomislili da će sve jako brzo da prođe, u tome su se svi prevarili, tako da i dalje živimo sa covidom 19, a kako doktori i stručnjaci najavljuju cijela iduća godina će da nam bude takva, jer dok se ne stekne kolektivni imunitet, ništa od prolaska ove kolektivne bolesti. 

I na estradi smo imali jako puno smrtnih slučajeva od posljedica covida 19. Ona jeddnostavno ne bira i svi su na piku, samo trebate imati nesreću da se zadesite na određenom mjestu u nečijem društvu, ili da dodirnete neko mjesto na kojem ima bakterija, i eto problema po vas. 

Prije par dana nas je napustio veliki Džej Ramadanovski, ali ne od posljedica covida 19, nego jednostavno je imao problema sa srcem, koje ga je na kraju izdalo. Jučer je bila njegova sahrana, kada se na beogradskom groblju, Aleja zaslužnih građana, okupio veliki broj njegove rodbine i prijatelja sa estrade. Sada opet jedna jako tužna vijest, naime preminuo je veliki muzičar Sale Popović, koji je sarađivao sa velikim brojem poznatih pjevača širom balkanske regije. 

Na žalost, on je imao tumor na mozgu, a u posljednjih godinu dana je bio u jako teškom fizičkom stanju, jako je teško pričao. Za njega se konstantno skupljala humanitarna pomoć, ali eto, Sale nije izdržao do kraja. On je u posljednje vrijeme bio bubnjar Milice Pavlović. 

Preporučeno