U nastavku današnjeg članka, jedna jak ozanimljiva priča, a tiče se Milice Đuričić, koja ima 21 godinu, i koja je šokirala pratioce ispričavši kako ju je pre tri godine bivši dečko Dejan, s kojim je provela 8 godina, varao dok je ona u bolnici rađala njihovo prvo dete i to s njenom mamom?! Možete li to da verujete?

@alyssa_mae1320

Seems as my last one got removed for violation 😂😂😂✊✊✊

♬ original sound – Alyssa-Mae Harrison

“Početak moje veze s Dejanom bio je savršen, stalno smo bili zajedno i nismo mogli ni par sati jedan bez drugog, objašnjava oba u video, koji je do sada pregledalo preko 12 miliona ljudi. Uskoro je krenuo da je vara s kim stigne, a na kraju bi je uvek molio da mu oprosti. “Znao je doslovno da plače i da me moli da ne odem , prisetila se Milica, kojoj su početkom februara 2018. počeli jaki trudovi pa je otišla u bolnicu. Nakon nekoliko bezuspešnih poziva, dobila je Dejana na telefon koji je rekao da je zauzet, ali da će probati da dođe.

Nakon par sati je došao, i nije ništa odavalo da ju je počeo gadno varati, i to sa njenom majkom. “Tek 2 godine kasnije komšinica mi je rekla da želi nešto da mi pokaže. Imala je snimak s kamere ispred moje kuće na kojoj se vidi kako moja mama nekoliko puta dolazi i odlazi dok sam ja bila u bolnici, i bilo mi je ajko čudno, instikt mi je govorio da nešto nije u redu.”

Na kraju je pregledala njegove poruke i šokirala se kada je videla poruke koje je imao sa njenom majkom, a bilo je tu i golišavih slika. Pogledajte i sami…

Preporučeno