U današnje vrijeme jako veliki broj domaćih zvijezda muku muči sa zdravljem, neki obole od korona virusa, dok imamo i one koji obole od neke ozbiljne bolesti poput tumora ili drugih teških bolesti. Prošla godina je bila apsolutno za zaborav, a jedna od onih pjevačica koja će je htjeti što prije zaboraviti jeste i Milica Todorovič.

Ona je bila pozitivna na covid 19, iako je pobjegla iz Beograda kod roditelja u Kruševac, ali se ipak uspjela zaraziti, tako da je u kućnoj izolaciji provela preko mjesec dana i to sa kolegicom Slavicom Čukteraš. Ona je za nekih 10 dana ozdravila, ali je Milica Todorović ostala preko mjesec dana u kućnom pritvoru te je izgubila oko 11 kila prije nego što je ozdravila. 

Međutim, i u novoj godini ima problema sa zdravljem. Ima problema sa štitnom žlijezdom, hormoni joj itekako divljaju, a kako glase insajderske informacije ne može ni ostati u drugom stanju, i to je jedan od glavnih razloga zašto je prekinula svoju vezu sa Petrom Strugarom. Sada je našla i dobitnu kombinaciju a to je da je pronašla privatnu kliniku u Velikoj Britaniji, a cijeli proces će koštati oko 30.000 funti. 

Međutim, sada se sve iskomplikovalo zbog cijele situacije sa covidom 19. Kako je rekla za srpske medije, najvjerovatnije će početkom idućeg mjeseca se konsultovati sa svojim doktorom te će onda put Engleske, i onda da riješi ovaj veliki problem. 

Preporučeno