Popularna pjevačica Milica Todović se široj javnosti po prvi put predstavila u najppularnijem muzičkom takmičenju Zvezde Granda . Milica je jedna od rijetkih kandidata koja je nastavila da gradi svoju karijeru i postigla je veliki uspijeh.

 

 

Milica je prepoznatljiva po svom smislu za humor i pozitivnoj energii kojom rači. Naime , Milica je objavila da zbog privatnih razloga neće nastupati do oktobra , njene kolege sa estrade kažu kako ona prolazi kroz pakao u svom životu , te da je ponovo pala u depresiju , i već duže vrijeme se bori sa anksioznim napadima i shvatila je da mora da uzme pauzu da bi se odmorila od posla koji je i više nego stresan.

Milici je na prvom mestu njeno zdravlje , i ona ne juri za novcem , kao većina njenih kolega u ovim ljetnim mjesecima kada su koncerti i nastupi veoma česti. Naime , Milica ima zdravstvenih problema , odnosno doktori su joj ustanovili da ima polipe na glasnim žicama , i oa ne želi da se preforsira , jer bi onda u tom slučaju morala da ide na operaciju . Milica se posljednjih mjeseci itekako iscrpila jer je naporno radila na novom albumu koji treba da ugleda svjetlo dana početkom jeseni..

 

 

 

Milica se stalno smije i zbija šale , pa niko nebi rekao da ona ima nekih psihičkih problema. Milica je priznala da je prije et godina bila u depresiji , i redovo je išla kod psihoterapeuta , i vrlo često se osjećala usamljeno . Njena profesija je veoma stresna , a vrlo često joj nedostaje i njena porodica . Nakon što je ponovo najavila da se povlači sa scene do oktobra , mnogi misle da je pjevačica ponovo u depresiji.

 

 

Preporučeno