Folker Darko Lazić sutra će donijeti životnu odluku jer će u crkvi izgovoriti “da” Katarini. Par će slavlje nastaviti u restoranu u Pećincima, gdje već traju pripreme. Čak je i bik težak 500 kilograma iz Rumunjske doveden za svečanosti, javljaju lokalni mediji. Dvoranu u kojoj će se održati domjenak krasi svjetlosni tunel koji vodi do svadbenog stola. Iznad stola vise kristalni lusteri dok bijele ruže ukrašavaju svadbeni stol. Podsjetimo, pjevač Darko Lazić će se Katarini pred Bogom zavjetovati na beskrajnu ljubav. Pjevačica je navodno potrošila milijun eura na proslavu vjenčanja u Pećincima. Dvorana je ukrašena raskošnim aranžmanima od bijelih ruža, a stol je postavljen zlatnim tanjurima i svijećnjacima.

Kako se navodi, Darko i njegova supruga na vjenčanje će putovati automobilom vrijednim vrtoglavih milijun eura. Automobil koji je “Scandal” usporedio sa svemirskim šatlom je Lamborghini koji će sigurno privući pozornost svakoga u njegovoj blizini. Nema sumnje da će se ovaj par proslaviti na svoj poseban dan. Na nadolazeću gala proslavu pozvano je ukupno 520 osoba. Novinski izvori javljaju da su pripreme za događaj uvelike u tijeku. Restoran u kojem će se slaviti već krase zlatni tanjuri, podmetači i posuđe, ali i uvezeni leptiri iz Nizozemske. Svadbeni stol je ukrašen ovim nedovršenim leptirima. Mladenci će stići u starinskom automobilu procijenjenom na gotovo milijun eura. Katarinina vjenčanica ima paprenu cijenu, a Darkovo odijelo šivano je po mjeri.

Neimenovani izvor je medijima otkrio da je par odlučio svoju proslavu učiniti grandioznom i luksuznom prigodom. O tome svjedoči podatak da su samo na cvijeće, koje je danas stiglo kamionom, potrošili nevjerojatnih 50.000 eura. Svaki kutak hodnika i Darkovog doma krasit će prirodni cvjetni aranžmani. Za kapiju je uređen izrazito bijeli dekor, sa zlatnim vazama koje krase stolove u dvorani. Cijeli prostor je okićen bijelim cvijećem, koje se proteže od poda do ograde. Svadbenom slavlju prisustvovat će 520 ljudi, među kojima su Darkovi prijatelji, kolege i suradnici, ali i nekoliko neočekivanih gostiju.

Jedna od takvih gošći je Darkova bivša supruga Ana Sević, s kojom ima kćerku Lorenu. Doći će i Anin suprug Daniel, a hoće li i sutra biti, ostaje za vidjeti. Na prvom plesu para nastupit će Petar Grašo, što je bila žarka želja Darkove supruge. Što se tiče samog Darka, on je navodno pustio pokoju suzu uzbuđenja zbog vjenčanja i crkvenog obreda, koji će mu biti prvi takav sakrament pred Bogom, budući da se nije crkveno vjenčao s prijašnjom suprugom Anom.

Preporučeno