Miljana Kulić je poznata po svojim učešćima u rijaliti programima, kao što je “Zadruga”. Stekla je popularnost zbog svoje kontroverznosti i otvorenosti u iznošenju svojih stavova. Takođe je poznata po turbulentnom odnosu sa svojim dečkim Nenadom Macanovićem Bebicom.Miljana i Bebica su imali burnu vezu koja je bila praćena javnim raspravama, prekidima i pomirenjima. Njihova veza je često bila izložena medijima i javnoj pažnji, što je dodatno uticalo na njihov odnos.

 

 

 

Miljana  je nedavno ponovo počela posećivati ​​kockarnice, iako je tvrdila u rijalitiju da je s tim završila. Njen dečko Nenad Macanović Bebica tvrdi da je zaslužan što se Miljana više ne kocka.Međutim, paparaco je uslikao par kako sedi za kockarskim aparatima i troši velike količine novca. Ovo je izazvalo iznenađenje jer se Miljana zaklela da je prekinula s kockanjem, ali izgleda da nije odolela svojoj zavisnosti.

 

 

 

Nedugo zatim, Miljana je obavestila svoje pratioce da prodaje svoj Instagram profil i pozvala zainteresovane da joj se javi. Ovo je izazvalo spekulacije da prodaje svoj profil kako bi pokrila svoje kockarske dugove, o kojima je često govorila čak iu rijalitiju “Zadruga”.Očito je da Miljana ima problema s kockanjem i da se još uvek bori s ovom zavisnošću, uprkos prethodnim tvrdnjama o njenom odustajanju od kockarskih aktivnosti.Bebica je u javnosti tvrdio da je odigrao važnu ulogu u tome da Miljana prestane s kockanjem, ali situacija koja je nedavno isplivala izazvala je sumnju u tu tvrdnju. Njihov odnos je očigledno bio suočen s nizom izazova, uključujući javnu kontroverzu i njihove individualne borbe.

 

 

 

 

Preporučeno