Miljana Kulić, bivša rijaliti učesnica, danas je konačno puštena iz bolnice gdje je provela više od mjesec dana. Podsjećanja radi, njoj se nakon operacije smanjena želuca u Turskoj, stanje naglo pogoršalo, pa je završila u bolnici gdje je imala hitnu operaciju, a onda je uslijedila borba za njen život. Prvo je bila u Kliničkom centru u Nišu, a nakon toga ona je prebačena u Beograd, gdje je i boravila do danas. Nju su napolju sačekali njena majka Marija i njen dečko Nenad, vidno nasmijani i raspoloženi.

Miljana je izašla neprepoznatljiva, vidi se da je drastično smršala, ali je jedva i hodala, a imala je snage da da kratak intervju za medije, u kojem je rekla: “Osećam se odlično. Ima još par stvari koje moraju tu da se koriguju, ali sve ide onako kako treba. Smršala sam 22 kilograma za mesec dana. Bolje mi je, dobro se osećam. Međutim, ne smem da ulazim u Zadrugu, ni da razmišljam o tome dok se ve ne bude u redu”, rekla je Miljana. Nju su novinari pitali zbog čega je ona pravila probleme u bolnici, a ona je na to rekla:

“Nisam pravila probleme, bila sam dobra i svi me hvale kod mame kako sam bila dobra. Samo sam pitala gde mogu da pušim i to je to. Nisam odbacila cigarete, pušim znatno manje nego ranije, ali teško mi je da ostavim skroz”, a onda se ona dotakla i njenog bivšeg dečka Zole: “Nije istina da sam htela da pobegnem sa Zolom. Niti sam se čula sa njim, niti me on zanima, blokirala sam ga kada mi je poslao prvu poruku. Ne bih njemu davala na značaju jer ga nigde nema dok se ne pojavi u nekom naslovu sa mnom. On je moja prošlost, doživela sam moralno posrnuće kada sam se vratila u Zadrugu i više me apsolutno ne zanima.” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno