I danas se bavimo sa Miljanom Kulić, jednom od najpoznatijih rijaliti učesnica u Srbiji, ali i regionu, a danima unazad mediji pišu o njenom zdravstvenom stanju, a sada su se u medijima pojavile nove informacije vezane za nju, a radi se o tome da bi ona početkom sljedeće nedjelje mogla biti puštena na kućno liječenje. Ali ono što je zanimljivo jeste da ona to još uvijek ne zna, i nije joj zvanično saopšteno, ali zna njena majka Marija, koja se sa Miljanom nije vidjela od kako je ona iz Kliničkog centra u Nišu, prebačena u bolnicu u Beograd.

Prije nekoliko dana u medijima je isplivala vijest kako su njena majka Marija, i njen dečko Bebica hitno pozvani u bolnicu, gdje su došli vidno potrešeni i uznemireni. Unutra su se zadržali oko sat vremena, ali još uvijek nije poznato zbog čega su bili pozvani i o čemu se zapravo radi. Inače, prema informacijama koje imamo, Miljana se poslednjih dana bori sa bakterijskom infekcijom koju je dobila, i to je razlog zbog čega ona nije puštena na kućno liječenje.

Ono što je zanimljivo jeste da se pojavila vijest kako Miljana želi da uđe u šestu sezonu Zadruge, koja počinje 9.septembra, a prema informacijama koje mediji imaju ona je potpisala ugovor, a izvor koji je upućen u sve za medije je rekao sljedeće: “Miljana je bolje, ima temperaturu, zato je još u bolnici, od antibiotika je dobila neku gljivicu. Što se tromboze tiče, stanje joj se poboljšava”, rekao je izvor pa je dodao: “Za Zadrugu se ne zna tačan dan ulaska, jer mora da se oporavi i da sve ovo prođe, ali je ugovor potpisan za Zadrugu 6”. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučeno