Domaćoj javnosti itekako dobro poznata Vesna Vukelić Vendi sada je dala svoje mišljenje o favoritima pete sezone najgledanijeg rijalitija na našim prostorima. Zadruga se polako bliži kraju, a mi u poslednje vrijeme imamo priliku da vidimo sve i svašta, i borbu zadrugara na razne načine koji žele da ostvare što bolji plasman, a mi ćemo za nešto od malo jače od mjesec dana saznati i ko je to pobjednik ove sezone.

Tako je Vendi za domaće medije dala svoje mišljenje za Miljanu Kulić koja je po drugi put diskvalifikovana iz ove sezone, ali Vendi je dala svoje mišljenje i o Marku Đedoviću ali i o Sandri Rešić, pa je ona tako rekla sljedeće: “Miljani treba duhovnik. Ovo je teško, korozitno vreme, ljudi se istroše, a Miljana je šest, sedam godina u rijalitiju. Mora da bude svesna da su oko nje ljudi, igrači koji se koriste magijom i okultnim stvarima, a Miljana se time ne bavi. To je tako iz sezone u sezonu, zlobnika je puno. Ona je bila zanimljiv igrač, uvek isplativ, mnogo puta je bila opozicija zlu jer ima hrabrosti, za razliku od nekih ljigavaca koji su tamo ostali, kišne gliste koje se kriju ispod kišobrana, nekih tu koji kažu za sebe da su alfa i omega, kao što je taj Đedović”, a onda je nastavila:

“On je tako sebe nazvao u programu uživo. Miljana nije ljigava kao Rešićka, pa da se krije kao crv ispod Đedovićevog kišobrana, oni su tako zaštićeni, to kažu za sebe. Miljana nije ni beskičmenjak, ali zato je izložena udaru neprijatelja jer ti koji su lošiji od nje, a jesu ljigavi i koriste se svim i svačim. Mnogo puta je izdominirala nad svima njima, i polako ona počinje pod pritiskom tih negativnih energija koje kruže i koje daju ovima snagu, a njoj ne daju snagu očigledno nego je čine da korozira i kolabira, tako da ništa drugo joj ne treba osim duhovnika. Ako bude bila sa psihijatrima, tapkaće u mestu, nažalost, i tu ne vidim ništa dobro. Iz nje mora nešto da se iščupa, a to može samo duhovnik jer to nije posao za psihijatra. Duhivnik leči dušu, a ona strada.” Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno