I danas se bavimo sa Miljanom Kulić, jednom od najpoznatijih rijaliti učesnica u Srbiji, ali i regionu, a danima unazad mediji pišu o njenom zdravstvenom stanju, a sada su se u medijima pojavile nove informacije vezane za nju. Imali smo priliku da saznamo da je ona u toku svog boravka u bolnici pravila brojne skandale i incidente, da je prijetila da će da skoči sa prozora, da je davala mito članovima medicinskog osoblja, i to sve zbog toga jer je ona htjela da koristi kafu i cigarete, a to nikako nije bilo moguće.

Pisalo se da je ona potpisala ugovor za šestu sezonu rijalitija Zadruga, koji je počeo sinoć, a ona je to uradila prije nego je došlo do komplikovanja njenog zdravstvenog stanja. Ono što je zanimljivo jeste da je novi učesnik, njen bivši partner i otac njenog sina, a sa kojim ona nikako nije u dobrim odnosima, a riječ je o Ivanu Marinkoviću. S obzirom na to da je ona još uvijek u bolnici, pretpostavlja se da će se njen ulazak u rijaliti desiti nešto kasnije, kada ona zdravstveno bude dobro i kada bude mogla da boravi u rijalitiju i u takvim uslovima.

Za medije govorio je njen dečko Nenad, koji je rekao: “Miljana je dobro, sve bolje i bolje. Nije još izašla iz bolnice, za jedno pet, šest dana će. Ove priče da je u depresiji su glupost, videli ste i juče na fotografiji, nasmejana je i oseća se odlično”, rekao je on, a dodao je i to da su ugovore potpisali i on ali i njena majka Marija Kulić, pa je dalje on rekao sljedeće: “Jeste, potpisali smo ugovore, ali nema priče o tome dok se Miljana ne oporavi. Čekamo da joj se povuku trombovi, a oporavak traje od tri do šest meseci. Kad sve bude kako treba, onda ćemo.” Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.