Milijana Bogdanović i Milojko Božić privukli su ogromnu pažnju na sebe nakon što su ušli u rijaliti Parovi. Naime njihova neobična veza je privukla veliku pažnju zbog činjenice da je Milojko stariji od Milijane pedeset godina.

Naime, Milijana se sada osamila sa Ilijanom Vagić u dvorištu i one su započele razgovor o porodici te da li imaju u planu imati djecu u budućnosti. Ilijanu je zanimalo da li Milijana ima namjeru da dobije dijete sa Milojkom.

Milijana je rekla da ima želju postati majka te iako Milojko ima svoju djecu rekla je da bi rado voljela imati dijete sa svojim oronulim starcem.

Nakon togaje Milijana rekla da ju je Milojko nedavno isprskao žestoko te da sumnja da je već sada trudna.

Inače, Milijana se našla pred stubom srama zbog toga što je  prizhala da je bila u akciji sa Aleksandrom Požgajem sa kojim se navodno trošila i rekla je da Milojko ima ljepšu alatku. S druge strane istakla je da Požgaj ima veću alatku te da ga je odradila ručno. Inače, Milojko je već nekoliko puta imao probleme zbog Milijane tako da se postavčlja pitanje da li će njih dvoje zaista završiti skupa po završetku rijalitija. Ako je suditi po viđenom teško da će njih dvoje iz rijalitija izaći skupa.

Preporučeno
Loading..