Svi su početak jula definitivno odlučili provesti na nekim morskim destinacijma, jetr definitivno se više ne isplati biti po gradovima i temperaturama od 40 i više stepeni. Zato su veb portali puni reklama kako i gde i za koju cenu možete provesti svoj mini ili veći godišnji odmor. 

Međutim, ugostitelji itekako pokušavaju da nadomeste minus od prošle godine pa su tako neka mesta koja su do jučer bila itekako jeftina. Primera radi nedavno je Srbijom procirkulisao račun iz jednog običnog restorana gde je čovek veliku porciju ćevapa 2 koka kole jedan pomfrit i kafu platio skoro 50 evra. Svaakak oda ovo nije nimalo doba reklama za državu koja svakako da živi od turizma. 

Međutim, oni koji imaju više para, svakako da ne letuju u Crnoj Gori niti ih bar malo zabrinjavaju takvi računi. Oni ipak biraju Dubai i ostale hit destinacije koje su popularne ovoga leta. Mi danas pišemo o Milomir Mariću, vlasniku Happy TV-a, koji je samo čekao da se završe Parovi i da sa svojom suprugom ode napokon u Crnu Goru, svoju redovnu morsku destinaciju. 

Vesna Radusinović, njegova supruga je izbacila fotke iz Tivta, gde su gostovali kod svojih jako dobrih prijatelja na jednoj manjoj jahti. Vidimo po slikama da Milomir Marić baš i ne voli puno da se slika. 

Preporučeno