Jutros se pronijela vijest da će Miloš Biković postati otac, o čemu su mediji dosta pisali. Njegova partnerica, odvjetnica Ivana Malić, prema raznim izvorima, već je nekoliko mjeseci u blaženom stanju. Međutim, par je odlučio zadržati vijest u tajnosti, čak i od članova svoje obitelji, vjerojatno zbog praznovjerja. Nakon što su potvrdili da trudnoća protiče bez problema, sretni par je vijest podijelio sa svojim najbližima, među kojima su i Miloševa majka i brat, iguman Mihajlo Biković, koji su navodno bili presretni. Dok se u idućih šest do sedam mjeseci pripremaju za dolazak svog najnovijeg člana obitelji, očekuje se da će glumac i odvjetnica obaviti potrebne dogovore, a Biković je izrazio uzbuđenje što će postati otac.

Miloš Biković glumio je roditelja u nekoliko njegovih popularnih filmova, u nekima čak i više puta, no zbog pretrpanog rasporeda na domaćem i inozemnom tržištu nije se uspio skrasiti i pronaći dugoročnog partnera. No, kada je najmanje očekivao, u njegov život ušla je Ivana koja je s njim dijelila mnoge sličnosti, a ubrzo su na svijet poželjeli i dijete. Vijest da je Miloš Biković postao otac od jutra se vrti po novinama, a njegovi vjerni obožavatelji i publika šalju poruke podrške i čestitke sretnom paru. U međuvremenu, nedavni odmor Miloša Bikovića na Ibizi s djevojkom Ivanom Malić i grupom prijatelja, među kojima su i neki njegovi kolege, već je nekoliko dana glavna tema medijskih rasprava.

Fotografije podijeljene na Instagramu izazvale su burne reakcije obožavatelja i pratitelja. Miloš Biković ne stidi se podijeliti zasluženi odmor sa svojim pratiocima. Revno objavljuje intrigantne fotografije, fokusirajući se prvenstveno na emotivnu povezanost s djevojkom s kojom je gotovo stalno. Budući da puno vremena provode zajedno, Miloš i njegova suputnica pozvali su veće društvo prijatelja da im se pridruže na ljetovanju.

Među njima su uvijek raspoloženi Miloš Radonjić, Jelisaveta Orašanin, Tamara Krcunović i još poneki. Svi se lijepo zabavljaju, sunčaju se na plaži okupanoj suncem, kupaju se i bave se raznim aktivnostima. Također se prepuštaju lokalnim kafićima i uživaju u raznolikom noćnom životu.

Preporučeno