I danas se malo dotičemo domaće estrade koja je u potpunom debaklu kako je krenula cijela priča sa korona virusom. Nastupi su pod ključem, a oni se snalaze kako ko zna i umije. Oni mlađi su potrošili skoro sve zalihe, dok imamo i one poput Miroslava Ilića, koji su jako puno zaradili u karijeri ali su čuvali u šteku, tako da im danas i ne nedostaje posla. 

Mogli ste u proteklih 10 mjeseci konstantno po medijima čitati kako je jako teško za preživjeti. Komunalije, rate kredita, ostali troškovi? Vjerujemo da je jako lijepo ići na luksuzna ljetovanja, i imati luksuzna auta, ali to sve treba plaćati i održavati. Sada kada su sve pipe zavrnute, kreće kuknjava. To je posebno iritiralo običnog čovjeka, koji radi za mizernu platu skoro svaki dan u godini. 

Oglasili su se i poručili Dari Bubamari i ostalim da prodaju koju vilu ili poršea i moći će da žive jako lijepim životom. Aleksandar Vučić je u 2 navrata već pomagao estradnim umjetnicima, kada im je uplatio po 90.000 dinara jednokratne pomoći, to jeste po 3 minimalca, ali opet je bilo nezadovoljnih. Bilo je onih koji su se bunili jer nisu dobili ništa, dok je bilo i onih kojima je 180.000 dinara jako mala cifra, ne mogu ni komunalije platiti sa njima?

Mina Kostić se jučer požalila novinarima kada je rekla da joj je samo Infostan 7.000 dinara. Jeste dobila 90.000 dinara, ali kakve su to pare? Kaže da joj se sada dešava da je prvi puta bez para i da jedva sastavlja kraj sa krajem.

Preporučeno