Kako je krenula situacija sa korona viurusom, Srbija je odmah poput ostalih evropskih zemalja odmah napravila krizni štab, a na njenom čelu se našla do tada nepoznataa doktorka Darija Kisić Tepalčević. Odmah je pokazalaa da zna znanje, ali ju je jako puno ljudi iz Srbije uzelo na zub. Neki govore da jednostavno nije imala pojmaa sa svojim poslom, ali ima i onih koji su ljubomorni paa ssu joj spoticali njen izgled. 

Međutim, ona je jaako dobro radila svoj posao, a na društvenim mrežama su je prozivala i zbnog njenog bosanskog porijekla, ali se ona nije obazirala na sve provokacije. Pa žena nema otvoren ni jedan nalog na društvenim mrežama? Valjda vam je jasno o čemu se tu radi, jer se tu vidi koliko je briga zaa mišljenjem jaavnog mjenja. Sada je postala čak i ministarka, aa sve je to zaslužila sa svojim predanim radom. 

Sada je postala glavna tema medija u Srbiji, koji se trude na sve moguće načine da je uslikaju ili špijuniraju da bi samo mogli doći do nekih sočnih podataka o njenoj privatnosti. Uvijek je zanimljiva medijima, a sada su je usnimili kako je išla u kupovini. Srpski Kurir je iskoristio priliku, i otkupio je snimak jedne mušterije koja je snimila Darija Kisić Tepalčević. 

Sada je bila u običnoj nabavki, a prvi puta je snimljena u običnom izdanju, a doktorica je imala na nogama i patike, a odmah su krenuli i komentari po društvenim mrežama o njenom stajlingu. Kako se vamaa sviđa Darija Kisić Tepalčević?Pišite nam u komentarima. 

Preporučeno