Mira Veličković, majka Svetlane Cece Ražnatović, poznata je po svom perfekcionizmu i nespremnosti da toleriše greške, kompromise i propuštene šanse. Mira uvijek teži napredovanju i vjeruje da uvijek ima mjesta za rast. Kao učiteljica, njezina je želja za učenjem i napredovanjem vjerojatno ukorijenjena u njezinoj profesionalnoj pozadini.

Svetlančina majka Ceca Ražnatović vjerovala je u disciplinu i odgoj svoje djece. S njima je provela najveći dio svog radnog vijeka u školi, pobrinuvši se da budu odlični učenici i kulturni pojedinci. Od Svetlance i njezine sestre Lidije očekivalo se da će briljirati u učenju te su dobile kraći povodac od ostalih djevojčica. Ceca je zažalila što nije nastavila školovanje i završila fakultet jer je smatrala da to ima veliki potencijal. Čak i sada, ona još pati zbog ove propuštene prilike.

Ceca je ispričala da je imala veliku želju da se bavi psihologijom kao smjerom koji je odabrala. Uvijek se isticala akademski i dobro je napredovala prema postizanju svojih ciljeva. Unatoč njezinom uspjehu, njezini roditelji nikada nisu izgledali zadovoljni i zamjerali su joj što nije nastavila školovanje ili završila fakultet. O tome je već govorila, a ponovila ga je iu nedavnom gostovanju u emisiji Ceca i deca na Blic televiziji.

Kad je njezin tata u pitanju, čini se da ga ništa ne zabrinjava i misli da je sve fantastično. Njezina mama je jednako pohvalna, često joj govori da je predodređena za velike stvari i da malo tko ima takvu sreću. No, kad je riječ o njezinom pjevanju i energiji, ne slažu se uvijek oči u oči. Unatoč tome što je na posljednjim Usćima pjevala tri i pol sata sama na pozornici, mama joj je ipak zamjerila nastup. Ceca je s osmijehom podijelila ovu anegdotu i gledateljima pružila uvid u njen odnos s majkom.

Preporučeno