I danas imamo jednu veoma zanimljivu priču, koja je pomalo i šokantna i koja je mnoge ostavila bez teksta. Dakle, riječ je o jednom čovjeku koju je svojim komšijama postao veoma sumnjiv nakon što su oni primjetili da on uporno kupuje pelene za djecu, a svi oni su znali da on nema djece, ustvari da nema nikoga te da živi sam. Na kraju ispostavilo se da je on ipak radio nešto veoma lijepo, ali sama priča po sebi veoma je traumatična i šokantna.

Priča koju vam donosimo danas nam dolazi iz Australije, grada po imenu Karnavornu, u kojem je prije nekog vremena nestala djevojčica od četiri godine. Policija je za njom tragala dvije nedjelje, a na kraju uspjeli su da je pronađu nakon što su provalili u jednu kuću koja se nalazi u ovom gradu, i koja je udaljena oko 50 kilometara od mjesta gdje je djevojčica nestala. Pronađena je u kući muškarca starog oko 36.godina, a njegove komšije za tamošnje medije su izjavile sljedeće:

“Pre neki dan videli smo ga u marketu kako kupuje pelene, ali nismo shvatili razlog kupovine, jer nije imao decu i živeo je sam”, izjavio je jedan od komšija koji je bio i svjedok protiv ovog muškarca. I ostale komšije rekle su isto, te dodaju da je zapravo muškarac uvijek bio čudan, osamljivao se te nije imao nikoga da ga posjećuje. Jedna komšinica izjavila je kako je jednu večer čula plač devojčice ali nije joj palo na pamet da se radi o otmici. Na svu sreću, djevojčica je pronađena i vraćena roditeljima, a muškarac priveden i čeka presudu.